Header en logo Empelen & van dijk
slide1
slide1
slide2
slide2
TUINAANLEG

TUINAANLEG

Empelen & van Dijk is niet alleen vakkundig en ervaren in de aanleg van tuinen. Ook voor dakterras, balkon, stadshofjes, binnenplaats en interieurbeplanting bent u bij ons op het juiste adres. Of het nu gaat om kleine renovaties of grotere projecten: bij ons staat kwaliteit en vakmanschap altijd voorop.

Het aanleggen van een tuin vraagt in eerste instantie om een goede voorbereiding. Wanneer u van ons een vrijblijvende offerte wenst te ontvangen komen wij voorafgaand graag bij u langs om uw wensen en de mogelijkheden te inventariseren en u te adviseren. Indien u besluit om een offerte uit te laten voeren, zullen alle benodigdheden worden verzameld op onze eigen locaties. Vervolgens gaan onze hoveniers aan de slag om de aanleg van uw tuin te realiseren.

Alle materialen, beplantingen en andere benodigdheden kunnen wij dus meeleveren. Daar gelden dan direct onze eigen garanties op, zodat u zich verzekerd van duurzaamheid en kwaliteit. Daarnaast voeren wij vrijwel alle soorten afval zelf af, naar onze eigen milieustraat. 

De aanleg van een tuin is vaak intensief werk en vraagt om deskundigheid. Laat u daarom adviseren en kijk wat wij voor u kunnen betekenen. Zelfs voor de kleinste werkzaamheden staan onze hoveniers voor u klaar.

Empelen & van Dijk logo
Empelen & van Dijk