Header en logo Empelen & van dijk
slide1
slide1
slide2
slide2
TUINONDERHOUD

TUINONDERHOUD

Onderhoud van uw tuin, bedrijventerrein, stadshofje, dakterras, balkon of interieurbeplanting is minstens zo belangrijk als het ontwerp en de aanleg ervan. Nauwkeurige verzorging betekent dat u er optimaal van kan genieten. Dit geldt niet alleen voor nieuwe tuinen maar ook voor bestaande. Empelen & van Dijk kan dit onderhoud volledig maar ook gedeeltelijk voor u verzorgen. Dat kan op afroep of worden vastgelegd in een onderhoudscontract.

'Onderhoud' betekent o.a.:

  • Onkruidbeheersing
  • Gazon onderhoud / maaien
  • Bemesting / voeding
  • Deskundig gebruik gewas beschermingsmiddelen
  • Vijvers en pompem
  • Snoeien van beplanting, bomen/ heesters e.d.
  • Reiniging van bestrating, split en grind
  • Boomverzorging ect.

U kunt het onderhoud prima één of twee keer per jaar laten verzorgen, neem als voorbeeld het zomer- en winterklaar maken van uw tuin. Daarnaast kunnen wij alle tuinbenodigdheden aanvoeren en ervoor zorgen dat uw tuinafval wordt afgevoerd.

Empelen & van Dijk stelt ook tuinonderhoudscontracten op, meestal voor één jaar. Daarin staat omschreven welke werkzaamheden wij uitvoeren en wanneer we dat doen. Vaak zijn de belangrijke mestprogramma's daarin verwerkt. De inhoud van het contract bepaald u helemaal zelf. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken én u daarover te adviseren. Het voordeel van een contract is dat u vooraf weet wat het onderhoud kost, maar bovenal dat uw tuin of bedrijventerrein het hele jaar de juiste aandacht krijgt. De opmaak van een contract is persoonlijk en geheel vrijblijvend.

Verder is het mogelijk om een maaicontract voor uw gazon af te sluiten. Elke 7 of 14 dagen wordt uw gazon dan gemaaid in de maanden maart t/m november. Maar ook als u bijvoorbeeld op vakantie gaat kunt u de maaiwerkzaamheden door ons laten doen. Het maakt daarbij niet uit hoe groot het gazon is. Ook de opmaak van een maaicontract is persoonlijk en geheel vrijblijvend.

Voor onderhoud op afroep, een contract op maat of andere vragen kunt u altijd even bellen of e-mailen. Wij komen graag bij u langs!

Empelen & van Dijk logo
Empelen & van Dijk