Hovenier Empelen & van Dijk in de buurt van Haarlem laat u genieten van het buitenleven

Droomt u van een prachtige tuin waar u in kunt genieten en waar u zich prettig in voelt? Wilt u deze droom laten realiseren? Dan is hovenier Empelen & van Dijk in de buurt van Haarlem uw aangewezen partner. Als hovenier in Haarlem en omgeving zijn wij al jaren actief op het gebied van ontwerp, aanleg, onderhoud en renovatie. Vanaf 1914 staat onze hovenier in Haarlem en omgeving klaar om deze werkzaamheden te verrichten voor particulieren, bedrijven en instellingen. Hierdoor hebben wij vele ervaring en kennis opgedaan binnen de branche. Graag zetten wij deze kennis en onze passie voor tuinen in om een tuin te realiseren die past bij uw wensen, woning en omgeving. Met een team vakkundige medewerkers staat onze hovenier in de buurt van Haarlem voor u klaar. We beschikken over een uitgebreid wagenpark en de benodigde machines om alles in eigen beheer uit te kunnen voeren. Door de diversiteit in projecten onderscheiden wij ons als hovenier in Haarlem en omgeving.  Als echte tuinliefhebber zet onze hovenier in Haarlem en omgeving graag de kennis in om u te laten genieten van het buitenleven.

Aanleg

Als ervaren hovenier in de buurt van Haarlem is tuinaanleg één van onze specialismen. Graag realiseren wij voor u een tuin die bij u past en naar wens is. Om dit te kunnen realiseren komt onze hovenier in Haarlem graag bij u langs om uw wensen te bespreken. Het aanleggen van een tuin vraagt immers om een goede voorbereiding. Daarom gaan wij als volgt te werk:

  • Oriëntatie
  • Offerte
  • Ontwerp
  • Planning
  • Realisatie
  • Oplevering

Onze hovenier in Haarlem weet als geen ander dat de wensen en verwachtingen van iedere klant anders kunnen zijn. Daarom is ieder project maatwerk. Ons streven is bij elk project wel hetzelfde: een op maat ontworpen tuin die met vakmanschap is aangelegd en voldoet aan uw wensen.

Onderhoud

Wanneer uw tuin regelmatig deskundig wordt onderhouden zal deze in een goede staat blijven. Heeft u zelf geen tijd of kennis om dit onderhoud uit te kunnen voeren? Geen probleem, het team van hovenier Empelen & van Dijk in de buurt van Haarlem staat graag voor u klaar. Onderhoud van uw tuin, bedrijventerrein, stadshofje, dakterras, balkon of interieurbeplanting is minstens zo belangrijk als het ontwerp en de aanleg ervan. Wanneer u dit nauwkeurig laat verzorgen door het team van hovenier Empelen & van Dijk in de buurt van Haarlem  kunt u altijd optimaal genieten. Afhankelijk van uw wensen en de soort tuin stelt onze hovenier in de buurt van Haarlem een onderhoudscontract op. Ook kunt u kiezen voor een zomer- of winterbeurt. Meer informatie? Wilt u een gesprek met één van onze hoveniers in de buurt van Haarlem? Maak vrijblijvend een afspraak.

Neem contact op

Stel uw vraag

Hovenier | Haarlem

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Krijg nu een impressie

Bekijk foto’s van onze gerealiseerde projecten en krijg een beter beeld van ons kunnen.

Impressie bekijken